post image

 ۹وسیله‌ای که عملکرد دستگاه بی‌سیم کسب‌وکار شما را دگرگون می‌کند!

معرفی لوازم جانبی واکه، سیستم بی‌سیم ایرانسل و چگونگی تاثیر آن‌ها بر افزایش بهره‌وری کسب‌وکار


رادیوهای دوطرفه یا دستگاه‌های بی‌سیم، وسایل ارتباطی کاربردی هستند که بیشتر مشاغل، به دلایل مشابهی نظیر برقراری ارتباطی امن، خصوصی و پرسرعت میان نیروهای کار خود از آن استفاده می‌کنند، اما نکته قابل تامل این است که هر صنعت و سازمانی، متناسب با عملکرد خود ، نیازهای ارتباطی متفاوتی دارد.

/wp-content/uploads/2023/02/12131213-e1675594797629.jpg

برای نمونه یک کارخانه تولیدی به‌دنبال راهی است تا کارکنان خود بتوانند در محیطی با آلودگی صوتی بالا، به‌وضوح و به‌راحتی توسط رادیوهای دستی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. در حالی که یک فروشگاه خرده‌فروشی برای جلب مشتریانی با اهداف متفاوت، به گزینه‌های بیشتری نیاز دارد؛ در این زمان است که  لوازم جانبی رادیو دوطرفه یا دستگاه بی‌سیم وارد عمل می‌شوند!

از آنجایی که تجهیزات جانبی دستگاه بی‌سیم انواع مختلفی دارند، در این مطلب به‌سراغ بررسی پرکاربردترین آن‌ها رفته‌ایم و شما می‌توانید پس از خواندن مزایای گفته‌شده، نسبت به انتخاب مناسب‌ترین محصول برای کسب‌وکار خود اقدام کنید.

 

آنتن‌های موردنیاز برای دستگاه بی‌سیم

اکثر رادیوها و دستگاه‌های بی‌سیم حرفه‌ای مجهز به آنتن متحرک و قابل جابه‌جایی هستند. این ویژگی به کاربران این امکان را می‌دهد تا دستگاه‌های رادیویی خود را مطابق با نیازهایشان سفارشی‌سازی کنند.

اگر کاربران به‌طور منظم در حال حرکت هستند و به دامنه‌ی حرکتی نامحدودتری نیاز دارند، ممکن است که یک آنتن با برد کم و ضعیف هم پاسخ‌گوی نیازهایشان باشد؛ چراکه بسیار کوچک‌تر است و فضای کمی را اشغال می‌کند. اما اگر هدف نهایی در استفاده از این دستگاه، برخورداری از برد ارسال و دریافت طولانی‌تر است، آنتن بلندتر می‌تواند راه‌حل مناسبی باشد.

از آنجایی که امواج رادیویی از اصول خط دید استفاده می‌کنند، هرچه نقطه انتهایی آنتن بالاتر باشد، دسترسی دورتر و بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید:

با واکه سیستم بی‌ سیم ایرانسل، ارتباطی امن و پرسرعت را تجربه کنید!

باتری‌ها، مایه‌ی حیات دستگاه‌های بی‌سیم!

/wp-content/uploads/2023/02/12121212-e1675594902495.png

باتری‌ها عضوی حیاتی و جداناپذیر برای رادیوهای دوطرفه هستند و قابلیت تغذیه دستگاه بی‌سیم را برای ۸ تا ۱۰ ساعت دارند و در نهایت نیاز به شارژ مجدد خواهند داشت. این مساله فقط درصورتی موجب بروز مشکل می‌شود که یک شیفت کاری به اضافه‌کاری برسد و یا شیفت اول و دوم کاری از دستگاه‌های بی‌سیم یکسانی استفاده کنند.

اما خوشبختانه برای این مشکلات هم راهکارهای مختلفی وجود دارد، اولین مورد این است که دست‌کم یک باتری پشتیبان و مازاد برای هر دستگاه داشته باشید، چراکه میزان استفاده از دستگاه بی‌سیم را برای ۸ تا ۱۰ ساعت دیگر نیز تضمین می‌کند.

راهکار دیگر، استفاده از باتری‌هایی با ظرفیت بالا است. اکثر سازندگان باتری‌ها، یک نسخه با ظرفیت بالاتر از هر یک از مدل‌های رادیویی خود نیز تولید می‌کنند و این باتری‌ها می‌توانند با یک بار شارژ تا دو برابر انرژی ذخیره کنند و عمر باتری را تا دوبرابر افزایش دهند.

مورد آخر و کاربردی، جایگاه‌های باتری‌های قلیایی یا alkaline battery tray هستند. این جایگاه‌ها که برای قرار گرفتن باتری‌ها در آن استفاده می‌شوند، گزینه‌ای عالی برای مواقع ضروری است.

 

شارژرهای چندواحدی، راهکاری برای شارژ هم‌زمان چند دستگاه بی‌سیم

مرتب نگه‌داشتن دستگاه‌های بی‌سیم و ایجاد برنامه‌ای منظم برای سیستم شارژ آن‌ها، کار دشواری است، اما شارژرهای چندواحدی راهکاری بسیار مناسب برای این امر است.

این شارژرها فضای کافی برای شارژ هم‌زمان ۶ دستگاه را دارند و به کاربران این امکان را می‌دهند تا به‌جای ۲ دستگاه، ۱۲ دستگاه را با یک پریز دیواری استاندارد شارژ کنند.

بیشتر بخوانید:

هدفون‌ها راهی برای فردی‌سازی امواج رادیویی

/wp-content/uploads/2023/02/121212-e1675594956115.jpg

در محیط‌هایی با آلودگی صوتی بالا که امکان شنیدن صداها سخت است و پخش صدای دستگاه بی‌سیم موجب آزار دیگران می‌شود، استفاده از هدفون‌ها ابزاری منحصربه‌فرد برای دریافت پیام‌ها است.

بنابراین، اگر نیاز به انتقال اطلاعاتی حساس یا ساکت نگه‌داشتن محیط کاری خود دارید، هدفون‌ها بهترین گزینه برای دستیابی به این اهداف هستند. این هدفون‌ها سبک وزن هستند و موجب جلب توجه دیگران نمی‌شوند. همچنین آن‌ها متناسب با نیاز افراد ، انواع مختلفی مانند تک‌سیم، دوسیم و… دارند.

بیشتر بخوانید:

چگونه تکنولوژی PoC چالش ‌های ارتباطی را برای صنایع مختلف دنیا از بین می‌ برد؟

 

افزایش کیفیت صدای دستگاه بی‌سیم با هدست‌ها  

هدست‌ها، به‌اندازه هدفون‌ها هوشمند نیستند اما مانند آن‌ها پیام‌های رادیویی را فقط در گوش کاربر نگه می‌دارند. بسیاری از هدست‌ها با فناوری VOX و با هدف تسهیل امور در دو مدل سبک و سنگین عرضه شده‌اند.

هدست‌های سبک، وزن کمتری دارند و کوچک‌تر هستند. آن‌ها برای کارمندان اداری و توزیع‌کنندگانی که هم‌زمان نیاز به صحبت با دیگر کاربران و آزاد نگه‌داشتن دست‌های خود دارند، بسیار مناسب است، اما هدست‌های سنگین برای استفاده در محیط‌های پر سروصدا ساخته شده‌اند، آن‌ها برای کارگران معدن یا کارخانه که نیاز به حذف صداهای بیرونی دارند تا بتوانند در حین انجام کار، ارتباطات رادیویی هم داشته باشند، بسیار مناسب هستند، در مقاله «واکه، بی‌سیم چندرسانه‌ای ایرانسل چالش‌های ارتباطی صنایع معدنی را کاهش می‌دهد! » به طور کامل مزایای واکه برای صنعت معدن را معرفی کرده‌ایم، اگر کسب‌وکاری در این زمینه دارید با سر زدن به آن می‌توانید تا حد زیاد زیادی چالش‌های ارتباطی خود را کاهش دهید.

بیشتر بخوانید:

ترمینال/دوربین VM780، با قابلیت انطباق به واکه، سیستم بی‌سیم ایرانسل

/wp-content/uploads/2023/02/12121-e1675595013523.png

این دوربین وسیله‌ای مناسب برای ثبت، ذخیره‌سازی و اشتراک‌گذاری صدا، تصویر و ویدئو است که بر روی لباس و کلاه نصب می‌شود. این وسیله به کاربران این امکان را می‌دهد تا بدون درگیر کردن دست‌های خود، امکان تصویربرداری با قابلیت چرخش ۲۱۶ درجه و برقراری ارتباط به‌صورت فردی و گروهی را داشته باشند.

از دیگر مزایای این وسیله می‌توان به باتری بادوام ۳۵۰۰ میلی‌آمپر  ساعتی (نگه‌داری شارژ تا ۹ ساعت)، امنیت بالا، طراحی مقاوم، مجهز به تکنولوژی H264 برای کاهش حجم ویدئو اشاره کرد.

 

میکروفون‌های بلندگویی، جایگزین مناسب دستگاه بی‌سیم

این دستگاه یکی از بهترین تجهیزات رادیویی برای محیط‌هایی با سطح نویز متفاوت است. میکروفون‌های بلندگو به رادیو متصل می‌شوند و معمولا در نزدیکی یقه کاربر قرار می‎گیرند تا پیام‌ها را از گوش و دهان او پخش و دریافت کنند.

این دستگاه به کاربر این امکان را می‌دهد که ارتباطات رادیویی را با صدای کم در یک محل کار ساکت بشنود و با افزایش سطح نویز، صدای دستگاه را برای بهتر شنیدن آن افزایش دهد.

از دیگر مزایای این دستگاه می‌توان به این اشاره کرد که کاربران ناچار نیستند دستگاه بی‌سیم خود را در هر زمان که نیاز به شنیدن یا ارسال پیام دارند، از کمربند خود خارج کنند و همین امر امکان احتمال سقوط دستگاه و آسیب به آن را کاهش می‌دهد.

گیت‌وی دوکاناله RGW2CH، راهی برای یکپارچه‌سازی واکه، سیستم بی‌سیم ایرانسل

/wp-content/uploads/2023/02/1234-e1675595102280.png

تجهیزات یکپارچه‌ساز مخابراتی، یکی از راه‌های ایجاد تعامل و ارتباط با فناوری‌های رادیویی نسل‌های قدیم مانند تکنولوژی‌های رادیویی آنالوگ، دیجیتال شهری و… است . تکنولوژی Radio Gateway امکان یکپارچه‌سازی ترمینال‌های دستگاه بی‌سیم جدید را با ترمینال‌های قدیمی فراهم می‌کند.

از مزایای قابل‌توجه این سرویس می‌توان مجهز بودن به پورت شبکه بر پایه پروتکل IP، پشتیبانی از انواع خطوط رادیویی آنالوگ، بوت سریع، مصرف توان کم، عدم نیاز به اپراتور، امکان تشخیص سطح صدا (VAD)، قابلیت تطبیق زمانی سیستم در شبکه اترنت سلولار و… را نام برد.

کیف‌های محافظ، راهی برای افزایش طول عمر دستگاه بی‌سیم

/wp-content/uploads/2023/02/123-e1675595141536.jpg

رادیوهای دوطرفه یا دستگاه‌های بی‌سیم حرفه‌ای، سرمایه‌ای هستند که بهتر است برای اطمینان از عمر طولانی آن‌ها و عملکرد مناسب دستگاه، از آن‌ها محافظت شود.

کیف‌های محافظ دستگاه بی‌سیم می‌توانند به محافظت از آن‌ در برابر سایش روزمره، آلودگی، گردوغبار، خراش و افزایش طول عمر آن‌ کمک کنند. همچنین در صورت نیاز به جابجایی ناوگان‌های رادیویی به‌طور مکرر، جعبه‌های مسافرتی و سخت نیز در دسترس است که بسته به اندازه، قابلیت نگهداری ۴ تا ۶ دستگاه را دارند.

 

کلام آخر

در کنار تمام قابلیت‌های دستگاه POC و تجهیز کارکنان به ابزارهای گفته‌شده، وجود فردی با دانش نرم‌افزاری، یکی از راه‌های صرفه‌جویی در هزینه‌هاست؛ چراکه با به‌روزرسانی سریع برنامه‌ها و نصب برنامه‌های جدید، نیاز کسب‌وکار را به استخدام نیرو‌های بیرونی کاهش می‌دهد.

واکه، سیستم بی سیم ایرانسل یکی از راهکارهای سازمانی ایرانسل برای کسب‌وکارها است که به کارکنان آن‌ها این امکان را می‌دهد تا با فشردن و نگه‌داشتن یک دکمه به‌طور مستقیم با یکدیگر مکالمه صوتی یا چندرسانه‌ای برقرار کنند. این راهکار در طیف وسیعی از کسب‌وکارها در حوزه بهداشت و درمان، حمل‌ونقل، تامین امنیت و… مورد استفاده قرار می‌گیرد و نیازی به راه‌اندازی شبکه جدید و اختصاصی ندارد.

همان‌طور که پیش‌تر هم به آن اشاره کردیم، این سیستم تجهیزات جانبی متنوعی را نیز در اختیار کاربران می‌گذارد که از جمله آن‌ها می‌توان به کلاه ایمنی دوربین‌دار همراه با میکروفون و هدست داخلی، دوربین خودرویی و لباس‌های مجهز به سنسور پایش سلامتی اشاره کرد.

راهکارهای سازمانی ایرانسل همچنین در راستای تحول دیجیتال، این امکان را در اختیار کاربران می‌گذارد تا با شماره‌گیری کد کوتاه دستوری ستاره سه مربع (#3*) به اطلاعات کامل هر یک از راهکارهای موبایل سازمانی (MVPN)، VPN سازمانی، سامانه مدیریت هوشمند ناوگان (FMS) و… دسترسی داشته باشند.

 

منبع:

https://www.amerizonwireless.com/blog/utilizing-two-way-radio-accessories-to-enhance-your-communications

0 0 امتیاز دهنده

نظرات و پیشنهادات

Subscribe
Notify of
 
0 نظر ثبت شده است
Inline Feedbacks
View all comments

مطالب مشابه

blog image

۱۳۹۹/۰۴/۰۴

با واکه سیستم بی‌سیم ایرانسل، ارتباطی امن و پرسرعت را تجربه کنید!

واکه سیستم بی‌سیم ایرانسل، چگونه به بالا رفتن سرعت و کیفیت ارتباطات کمک می‌کند؟

بازدید: 8004

blog image

۱۳۹۹/۰۷/۲۹

بهبود ارتباطات داخلی در صنعت هتلداری با واکه، سرویس بی‌سیم ایرانسل

استفاده از سرویس بی‌سیم ایرانسل در صنعت هتلداری، چگونه کیفیت ارتباطات داخلی را بالا می‌برد؟

بازدید: 6943

blog image

۱۴۰۰/۱۱/۲۰

نقش واکه (سیستم بی‌سیم ایرانسل) در ارتقای کیفیت ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم

سازمان منطقه آزاد قشم چگونه توانست به کمک واکه (سیستم بی‌سیم ایرانسل)، کیفیت ارتباطات خود را در ستاد نوروزی به حداکثر برساند؟

بازدید: 6940