post image

نشاط در محیط کار، ۱۰ دلیل کلیدی افزایش بازدهی کسب‌وکار شما!

بررسی اهمیت داشتن نشاط در محیط کار و افزایش رضایت شغلی کارمندان با کمک توسعه آن در سازمان


کار کردن ماهیتی سرگرم‌کننده یا لذت‌بخش ندارد و عموما سخت است!

اگر شما هم با این جمله موافق هستید و از شرایط کاری خود ناراضی هستید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

همان‌طور که می‌دانید رهایی از استرس‌های کاری و مقابله با آن‌ها امری دشوار است و خواه‌ناخواه تاثیرات زیادی بر زندگی روزمره دارد، اما باید بگوییم که یادگیری چگونگی ایجاد تعادل بین زندگی کاری و شخصی امری شدنی است و ایجاد نشاط در محیط کار، راهکاری است که برای سلامت روان، موفقیت و بهبود عملکرد کسب‌وکار شما ضروری است.

/wp-content/uploads/2023/01/11-e1674626848518.jpg

ایجاد یک محیط کاری دور از استرس و سرگرم‌کننده، یکی از مهم‌ترین درس‌هایی است که بسیاری از شرکت‌های پیش‌رو مانند گوگل و اپل در سال‌های اخیر آموخته‌اند. آن‌ها با در اختیار گذاشتن مزایای متعدد و تشویق کارکنان خود برای لذت بردن از کار، به نتایج منحصربه‌فردی دست پیدا کرده‌اند؛ چراکه کارمندان باروحیه و شاد، کارمندانی وفادار هستند و کارمندان وفادار کارهای شگفت‌انگیزی انجام می‌دهند.

در ادامه به مناسبت روز جهانی «سرگرمی در محیط کار» به ده دلیل کلیدی برای ضرورت ایجاد نشاط در محیط کار اشاره می‌کنیم.

 

اثرات همه جانبه نشاط در محیط کار  

شادی مسری است و می‌تواند در تمام محیط کاری پخش شود. کارمندان شاد و کسانی که از کار خود لذت می‌برند، الگوهای بسیار خوبی برای همکاران خود هستند و آن‌ها را تشویق می‌کنند تا از کار خود لذت ببرند. همچنین مدیران کسب‌وکارها هم می‌توانند با تقویت مهارت همدلی در محیط کار برای بهبود رابطه خود با سایر کارمندان تلاش کنند.

 

کارمندان شاد، کارمندانی موفق هستند!

کارمندانی که از کار خود لذت می‌برند بهره‌وری بالایی دارند و موفق‌تر هستند؛ چراکه این امر اعتماد به نفس آن‌ها را افزایش می‌دهد و عملکرد بهتر و موفقیت‌های بیشتری را برای کارمندان و کارفرما به همراه می‌آورد.

 

ایجاد نگرش  درست در  کارمندان با نشاط در محیط کار

نگرش منفی کارمندان ناراضی تاثیری منفی بر عملکرد شغلی و خلاقیت می‌گذارد. از سوی دیگر، نشاط در محیط کار با ایجاد نگرش مثبت در کارمندان، به آن‌ها کمک می‌کند تا ایده‌های ناب‌تری ارائه دهند و میزان موفقیت را افزایش می‎دهد.

 

نشاط در محیط کار، کاهش استرس و افزایش بهره‌وری !

از آنجایی که استرس سبب پریشانی کارمندان می‌شود، تداوم آن تاثیر مخربی بر بهره‌وری کسب‌وکار می‌گذارد. به همین جهت ایجاد نشاط در محیط کار و از بین بردن استرس و نگرانی، می‌تواند منجر به افزایش بهره‌وری کسب‌وکار شود.

بیشتر بخوانید:

استرس شغلی، با این ۹ تکنیک مدیریت استرس در محل کار را یاد بگیرید!

افزایش قدرت ریسک‌پذیری با نشاط در محیط کاری

/wp-content/uploads/2023/01/111-e1674626925939.jpg

اداره یک کسب‌وکار، به‌معنای انجام ریسک صحیح و حساب‌شده به‌منظور دریافت نتایج مناسب است. کارمندان شاد در مقایسه با کارمندان ناراضی ریسک‌پذیری بالاتر و احتمال خطای پایین‌تری دارند.

کارمندان بانشاط از یکدیگر حمایت می‌کنند.

کارمندان متعهد با روحیه‌ی مثبت و شاد خود، دیگر کارمندان را در جهت پیشبرد اهداف کسب‌وکار، حمایت و تشویق می‌کنند و خود آن‌ها نیز در صورت نیاز به حمایت و پشتیبانی، از دیگران درخواست کمک می‌نمایند.

بیشتر بخوانید:

اهمیت برقراری ارتباط موثر در محیط کار

نشاط در محیط کار، ترس از اشتباه کردن را کاهش می‌دهد.

/wp-content/uploads/2023/01/1111-e1674627088469.jpg

یک محیط کاری حامی و سالم، افراد تیم خود را تشویق می‌کند تا نه تنها  ترسی از اشتباه کردن نداشته باشند، بلکه از اشتباهات خود درس بگیرند. کارمندانی که از اشتباه کردن می‌ترسند، فرصت‌های ارزشمندی را از دست می‌دهند؛ چراکه اشتباهات گذشته ابزاری قدرتمند برای یادگیری موارد جدید است و می‌تواند منجر به موفقیت‌های غیرقابل پیش‌بینی شود.

کارفرمایان شاد، الگویی برای کارمندان هستند.

مدیران و کارفرمایانی که از شغل خود لذت می‌برند و در عین حال کارمندان خود را نیز به این کار تشویق می‌کنند، سبب ایجاد اعتماد، فداکاری و وفاداری در بین آن‌ها می‌شوند و وجود چنین مدیرانی از دلایل حیاتی موفقیت هر کسب‌وکاری است.

بیشتر بخوانید:

چگونه در کارمندان خود ایجاد انگیزه کنیم؟

 

نشاط در محیط کار، منبع الهامی برای خلاقیت کارمندان است.

نوآوری و خلاقیت مایه حیات هر کسب‌وکاری است و کارکنان شاد، کارکنان خلاقی هستند که به‌دلیل وجود نشاط در محیط کار، راه‌حل‌هایی نوین برای موفقیت هرچه بیشتر کسب‌وکار ایجاد می‌کنند.

 

مردم به کار کردن در محیط کاری بانشاط علاقه‌مند هستند.

یافتن شادی و ایجاد نشاط در محیط کار، می‌تواند با بهبود روابط میان کارمندان و کارفرما، مزایای زیادی به همراه داشته باشد. برای نمونه می‌توان گفت که کارمندان شاد هماهنگی بیشتری با یکدیگر دارند و برای منافع مشترکی کار می‌کنند، آن‌ها میزان وفاداری سایر کارمندان را افزایش می‌دهند و با ایجاد تیم‌سازی قوی موفقیت‌های گسترده‌ای را به ارمغان می‌آورند.

بیشتر بخوانید:

موفقیت در کسب ‌و‌ کار از نگاه کارآفرینان برتر دنیا

 

کلام آخر

ایجاد محیط کاری شاد و سرگرم‌کننده کار آسانی نیست و از آنجایی که موفقیت هر سازمانی در گرو عملکرد کارکنان آن است، وظیفه‌ی هر کارفرمایی است تا با ایجاد نشاط در محیط کار و فراهم آوردن محیطی به دور از تنش و استرس، موجب رضایت خاطر کارکنان خود شود.

برای جلب رضایت کارکنان، گذشته از ایجاد محیطی شاد و سرگرم‌کننده، استفاده از ابزارهای دیجیتالی مناسب نیز راهی نوین برای  تسریع و تسهیل فرآیندهای کاری است که موجب بهبود کارایی کارمندان نیز می‌شود.

راهکارهای سازمانی ایرانسل، با ارائه محصولات مختلفی مانند موبایل سازمانی (MVPN)، سامانه مدیریت هوشمند ناوگان (FMS)، ویدئو کنفرانس ابری داناپلاس و… به شما کمک می‌کند تا با قرار گرفتن در مسیر دیجیتالی شدن، روزبه‌روز موفقیت‌های بیشتری را تجربه کنید.

شماره‌گیری کد کوتاه دستوری ستاره سه مربع (#۳*) هم روش جدیدی است که می‌توانید با در اختیار داشتن سیم‌کارت‌های ایرانسل، اطلاعات کامل هر یک از راهکارهای سازمانی گفته‌شده را از طریق پیامک دریافت  و جهت انتخاب راهکار مناسب از کارشناسان ما مشاوره رایگان دریافت کنید. همچنین می‌توانید همچون گذشته علاوه‌بر وب‌سایت، از طریق ایمیل EB@mtnrancell.ir سوالات و نظرات خود را ارسال کنید.

 

منبع:

https://www.inc.com/rhett-power/10-reasons-why-it-is-important-create-a-happy-workplace.html

5 1 امتیاز دهنده

نظرات و پیشنهادات

Subscribe
Notify of
 
0 نظر ثبت شده است
Inline Feedbacks
View all comments

مطالب مشابه

blog image

۱۴۰۰/۰۱/۱۸

۷علت از بین رفتن انگیزه در محل کار

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا گاهی انگیزه‌ای برای کار کردن نداریم؟

بازدید: 8845

blog image

۱۳۹۹/۱۱/۲۰

۹ مهارت برای ایجاد ارتباط مؤثر در محل کار

پیشرفت شغلی شما در گرو برقراری ارتباط مؤثر در محل کار است.

بازدید: 7778

blog image

۱۴۰۳/۰۳/۳۰

بررسی پارامترهای کلیدی موثر در موفقیت کسب‌وکارها

بررسی نکات موثر در کسب مزیت رقابتی و موفقیت کسب‌وکارها

بازدید: 7230