روز جهانی غذا

بیست و چهارم مهر ماه، برابر با شانزدهم اکتبر، روز جهانی غذاست. در این روز، سازمان‌های بین‌المللی، برای مبارزه با فقر، گرسنگی و نابودی محیط زیست با هدف توسعه کشاورزی هوشمند تلاش می‌کنند. استفاده از تجربیات و فناوری کشورهای توسعه یافته و الگوبرداری از عادات غذایی آنها موجب رونق و پیشرفت صنعت مواد غذایی در کشورهای جهان سوم خواهد شد. روز جهانی غذا، روز همدردی با گرسنگانی است که از ابتدایی‌ترین حق زندگی، یعنی غذا محروم هستند.

از دیدگاه سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(فائو)، روز جهانی غذا فرصت مناسبی است که با کمک هم گرسنگی را ریشه کن کنیم و به “نسل بدون گرسنگی” تبدیل شویم. اما برای دستیابی به این هدف همه باید با یکدیگر همکاری کنند. “گرسنگی صفر” که به عنوان دومین آرمان توسعه پایدار سازمان ملل در سال 2016 تصویب شد هدف خود را اینگونه اعلام کرد که گرسنگی باید تا سال 2030 ریشه‌کن شود.