APN
شبکه امن همراه ایرانسل
راهکار سازمانی
ارتباط و انتقال اطلاعات بر بستر شبکهای اختصاصی،امن و همیشه در دسترس!
دریافت مشاوره فنی و خرید
APN چیست؟
با استفاده از سرویس شبکه امن همراه (APN)، گروهی از سیم کارت ها در قالب یک شبکه خصوصی مجازی بر روی شبکه امن ایرانسل با یکدیگر تبادل اطلاعات خواهند کرد. مشترکان ایرانسل با استفاده از این سرویس می توانند از طریق سیم کارتهای ایرانسل و بر بستر شبکه دیتا در یک کانال ارتباطی امن و اختصاصی، بدون وابستگی به اینترنت، به شبکه داخلی خود در نقاط مختلف کشور متصل شوند و اطلاعات مورد نیاز را با سرورهای داخلی خود تبادل نمایند.
چرا APN؟

تخصیص IP
سرویس APN قابلیت پذیرش IP استاتیک و داینامیک را دارد.

پوشش گسترده
از آنجا که ایرانسل دارای گسترهترین شبکه دیتای ایران است، سرویس APN همیشه و در همهجا در دسترس خواهد بود.

امنیت بالا
این راهکار بر بستر شبکه اختصاصی ایرانسل راهاندازی شده و امنیت بالایی دارد.

پهنای باند بالا
سرویس APN ایرانسل با پهنای باند بالا و بر بستر فناوری 3G/4G ارائه می گردد.

عدم وابستگی به اینترنت
APN به شبکه اینترنت وابستگی ندارد و انتقال دادهها بر بستر سیمکارت صورت میگیرد.
ساختار شبکه APN چگونه است؟


کاربردهای APN
شبکه امن همراه به عنوان یک بستر ارتباطی خصوصی، امن و پایدار کاربردهای متعددی در صنایع و حوزههای مختلف دارد. یکی از فراگیرترین کاربردهای شبکه APN، برقراری ارتباط میان شعب و دفاتر شرکتها است. برای بسیاری از کسبوکارها انتقال اطلاعات بر بستر اینترنت با چالشهای امنیتی جدی همراه است. از این رو شبکه APN امکان انتقال اطلاعات بر بستر شبکهای خصوصی و غیر وابسته به اینترنت را فراهم میکند. در همین راستا، امکان ایجاد دسترسی برای مدیران و کارکنان شرکتها از سراسر کشور به سرورها و پلتفرمهای شرکت، کاربرد دیگری برای APN محسوب میشود که علاوه بر مزایای فراوان، امکان دورکاری را نیز برای کارکنان ایجاد میکند. برقراری ارتباط مابین فروشندگان شرکتهای پخش و سرور مرکزی شرکت جهت ثبت سفارشات، استعلام موجودی انبار، استعلام وضعیت پرداختهای مشتری و ... از نمونههای اجرایی این راهکار است.
استفاده از شبکه APN برای انتقال اطلاعات دستگاههای خودپرداز و کارتخوان بانکها و همچنین ارسال اطلاعات کنتورهای هوشمند آب و برق به مراکز پایش اطلاعات نیز از دیگر کاربردهای این سرویس است. همچنین برقراری ارتباط مابین سایر دستگاهها (ارتباطات ماشین به ماشین) نیز بر بستر APN به سهولت انجام میگردد. ماشینهای فروش اتوماتیک، سنسورهای هوشمند، دوربینهای نظارتی و ... همگی مواردی هستند که میتوانند برای انتقال اطلاعات خود از شبکه APN بهره بگیرند.

برخی از مشتریان ما
درحال حاضر بالغ بر ۳۰۰ شرکت از APN ایرانسل استفاده می کنند.
اکنون نزدیک به ۶۰۰۰۰۰ نقطه فعال در این شبکه وجود دارد.











شاید سوال شما هم باشد
-
هزینههای سرویس APN شامل چه مواردی است؟
هزینه استفاده از سرویس APN ایرانسل شامل هزینه اولیه راهاندازی و هزینه آبونمان ماهیانه به ازای پشتیبانی از هر سیمکارت است.
-
آیا دیتای مصرفی در شبکه APN رایگان است یا شامل هزینه میشود؟
هزینه دیتای مصرفی در شبکه APN بر عهده مشترک بوده و مشترک میتواند متناسب با نیاز خود اقدام به خرید بستههای دیتای سازمانی کند.
-
از چه نوع سیمکارتهایی میتوان در سرویس APN استفاده کرد؟
هر مشتری سازمانی میتواند از سیمکارتهای نوع دیتا یا عادی سازمانی در سرویس APN استفاده نماید. اما توصیه ما سیمکارتهای دائمی دیتای سازمانی برای استفاده در این سرویس است. زیرا سیمکارتهای دائمی مشکل قطع شدن به علت نداشتن شارژ کافی را ندارند. زیرا سیم کارت های دائمی مشکل قطع شدن به علت نداشتن شارژ کافی را ندارند و همچنین امکان صدور قبض و گزارش میزان مصرف به صورت تجمیعی برای این نوع سیم کارت ها وجود دارد.
-
درصورتی که از قبل تعدادی سیمکارت داشته باشیم آیا میتوانیم از همان سیمکارتها برای فعالسازی سرویس APN استفاده کنیم؟
بله، از همان سیمکارتها نیز میتوان استفاده کرد. البته باید طی یک نامه رسمی بر روی سربرگ شرکت، لیست شمارههای مورد نظر جهت فعالسازی به ایرانسل ابلاغ شود.
-
آیا امکان ارائه سرویسهای دیگر مانند Voice و SMS روی سیمکارتهای APN وجود دارد؟
بله. البته به درخواست مشتری میتوان این سرویسها را حذف کرد.